"Het menu van Karels is gebaseerd op de moderne keuken. Het chefsmenu wisselt om de maand, waarbij rekening wordt gehouden met de seizoenen. De mooiste streekproducten worden geserveerd en met respect voor dier en natuur wordt er gestreefd naar het beste eindresultaat."
Laat u verrassen met ons chefsmenu of plantaardig menu.
4 gangen 65
5 gangen* 80
6 gangen** 95
Supplement 10 gram Osetra kaviaar* 25
Als extra gang serveren wij optioneel:
Osetra kaviaar* (v.a. 10gr) - karnemelk - aardappel 29,5
Aperitiefbite:
Brioche met Iberico ham en romesco 7,5
Brioche met wortel en Americain van wortel 6,5
Kaastrolley met garnituren 17,5
*Onze kaviaar is afkomstig van de Steurhoeve in Laren, Gelderland
Chefsmenu tot en met maart 2025
(gerechten kunnen afwijken)
Kingfish
scheermes - kokkels - yuzu
Tartaar**
miso - zeewier - Dutch wasabi
Kreeft
Nederlandse saffraan - bisque - brioche
Varkenswang*
garnaal - limoen - peterseliewortel
Runderlende
groene kool - kastanje - ansjovis
Lapsang Sousong
grapefruit - honing - amandel
Plantaardig menu tot en met maart 2025
(gerechten kunnen afwijken)
Bospeen
lavas - groene vanille - lange peper
Knolselderij**
mosterd - beukenzwam - amandel
Rettig
witte bonen - sesam - oesterzwam
Ui*
verschillende bereidingen en structuren - boekweit
Noten
koffie - boerenkool - jeneverbes
Amandel
grapefruit - rijst
Arrangementen
deze arrangementen zijn zonder overnachting, zie voor arrangementen met overnachting het menu onder "Hotel"
The ultimate experience! 225 pp
Laat u volledig in de watten leggen!
Van binnenkomst tot vertrek zullen wij u onze gehele kaart presenteren, inclusief alle extra's en dranken!
aperitief bite - amuses - champagne - lokaal brood met eigen boter - 6-gangen menu - kaviaar gerecht -
kaastrolley - 6-gangen wijnarrangement of 0% alternatief - glas port of wijn bij de kaas - koffie of thee met friandises - onbeperkt tafelwater
Bij dit menu is het beperkt mogelijk rekening te houden met dieetwensen en/of allergieën.
Karels' complete belevenis 175 pp
Bij Karels' complete belevenis serveren wij u 6-gangen inclusief Champagne aperitief, amuse parade en lokaal gemaakt brood met eigen boter, tafelwater, wijnarrangement en koffie of thee met friandises.
Culinair op maandag en donderdag 75 pp
Op maan- en donderdagen bieden wij een 4-gangen diner inclusief mousserend aperitief, amuse parade en lokaal gemaakt brood met eigen boter, tafelwater en koffie of thee achteraf voor een aantrekkelijke prijs.
Wild arrangement 4-gangen 95 pp
(beschikbaar van medio oktober tot en met medio januari)
Het wildmenu bestaat uit een voor-, twee tussen- en een hoofdgerecht met als hoofdelement Nederlands wild. Voorafgaand een aperitief, tafelwater en koffie of thee met friandises zijn bij het menu inbegrepen.
Vrijdag tot en met maandag zijn wij geopend voor de lunch en kunt u tussen 12:30 en 13:30 aanschuiven voor een 3- tot en met 5-gangen chefsmenu.
3 gangen 55,00
4 gangen 65,00
5 gangen 80,00
Supplement 10 gram Osetra kaviaar 25
Als extra gang serveren wij optioneel:
Osetra kaviaar (v.a. 10gr) - karnemelk - aardappel 29,5
Om ons personeel dinerpauze te kunnen bieden, sluiten wij de keuken voor de lunch om uiterlijk 16:30. Het is daarom tot uiterlijk 13:30 mogelijk te bestellen.
Voor diner opent de keuken om 18:00, met uitzondering van zondag, dan kunt u aanschuiven tussen 12:30 en 20:00 voor een lazy-Sunday.
In het chefsmenu worden producten gebruikt waarin alle allergenen kunnen voorkomen, indien u dieetwensen en/of allergieën heeft verzoeken wij u dit tijdens uw reservering aan ons door te geven, dit geldt ook voor producten die u of uw tafelgezelschap niet lekker vindt of wenst te eten. Let op: wij kunnen op het moment van lunch of diner het menu niet meer aanpassen. Mocht u dit alsnog wensen, wordt daarvoor een supplement van 20 euro in rekening gebracht.
Op al onze reserveringen, hotelovernachtingen en arrangementen zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing. Heeft u een reservering geplaatst voor het restaurant op een nationale feestdag? Dan kunt u tot 48 uur voorafgaand kosteloos annuleren. Tijdens de kerstdagen kunt u tot een week voorafgaand kosteloos annuleren, mits geboekt zonder overnachting.
Tenslotte maken wij u erop attent dat bij annulering binnen 4 uur voorafgaand aan uw lunch of diner een bedrag van 50 euro in rekening wordt gebracht en in geval van no-show een bedrag van 65 euro per persoon. Voor een afwezige gast van een tafelgezelschap (tot 10 personen) wordt er 20 euro in rekening gebracht voor de gemaakte voorbereidingen. Bij groepen verwijzen wij naar de Uniforme Voorwaarden Horeca.
Alle rechten voorbehouden | Karels Restaurant | Hotel | LVF Food | Privacy | Disclaimer | Website door Frank Brinks Online resultaat